Kokoomus: vihollinen?

Vihaan Kokoomusta. Eriarvoistaminen, ihmisten ajaminen orjuuteen ja itsemurhiin, en pidä siitä. Mitä kokoomuslainen ajattelee? Yleisesti ottaen tuntuu siltä etteivät kokoomuslaiset kerro, mitä he ajattelevat. Hehän sanovat yhtä ja tekevät toista. Siksi meidän pitäisikin alkaa keskenämme miettiä, että mitä kokoomuslaiset ajattelevat. Luoda siitä asiasta konsensustodellisuus, koska kokoomuslaisten omat kannanotot asiasta eivät ole uskottavia. Kokoomuslainen mindsetti on tyhjä paperiarkki, ellei sitten ajatella että kokoomuslaiset ovat pääosin skitsofreenikkoja, jotka oikeasti uskovat omia puheitaan. Sivuutan tämän vaihtoehdon.

Käsittääkseni Kokoomuksen mindsetti, yleistäen, pohjautuu siihen uskomukseen, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia kuin kokoomuslainen itse on. Koska kokoomuslainen on sattunut hyötymään eriarvoistamisesta, tai odottaa hyötyvänsä siitä, hän arvelee että kaikki muutkin ovat voittajia. Onko kokoomuslainen ikinä ymmärtänyt ihmistä, jonka Kelan ja sossun töppäilyt ajoivat itsemurhaan? Vai onko tämä joku pyhä tehtävä? Onko Kokoomus hirviö, joka on noussut taivasta vasten tullakseen keihästetyksi? Kun katsoo, mitä vapaille markkinoille on käymässä, uskon tähän vaihtoehtoon. Moni on oikeiston pulkkaan lähtenyt, and it’s better to burn out than to fade away.

Kuoleman aura on jo ympäröinyt Kokoomuksen. Ketään taitavaa valokuvaajaa ei saatu ottamaan Niinistöstä presidenttikuvaa. Tuo fotaroitu sotku olisi mukiinmenevä minun käyttämänäni (en tarkoita loukata SkorpiusVisionia!), mutta Suomen presidentin muotokuvana se on tuhon enne. Kokoomus hylkäsi taidekentän, jolloin vassarit valloittivat ja suomettivat sen, kunnes heidät häädettiin johdosta. Nyt vassareidenkin konsensustodellisuus on nöyryyttämällä savustettu ulos myös mediasta: maahanmuutosta ei lopulta tullutkaan sellaista juttua, joka voidaan vain toteuttaa äänestäjien selän takana. Oikeisto havittelee mediaa näppeihinsä, koska sillä ei ole isäntää, mutta onnistuu lähinnä tekemään rienaavia, kuvottavia, Suomea häpäiseviä mainoksia kuten tämän:

Vihollisuus on kuluttava henkinen rakennelma, ja jos kokoomuslainen uskoo voittoon, jossakin on oltava myös häviäjä. Meistä ollaan tekemässä tämä häviäjä. Sinusta ja minusta. Vihollisuuteen on alistuttava, jos meitä vihattiin ensin. Puolustajan voima on hyökkääjän voimaa suurempi. Historia on odottanut tätä hetkeä. Historia on odottanut sitä hetkeä, että Kokoomus asettuu parjaamaan ja halventamaan hyvinvointivaltiota, jotta sen alas ajamisesta tulisi viimeinkin oikeutettua. Me olemme odottaneet. Me näimme, että Kokoomus tulee varmaan pilkkaamaan meitä, mutta emme iskeneet ensiksi, koska annoimme heille mahdollisuuden. Kun he ovat nyt tyrineet saamansa mahdollisuuden, saa nähdä, murskautuvatko he historian pyöriin. Sieltä loskaisesta kilpailutuksen, riiston ja vihollisuuden paskamaailmasta on kiire nousta Jumalan maailmaan, sillä aikakauden loppu on lähellä.

Kokoomus: vihollinen?
  1. Kokoomus on sitä pahuutta mihin menestyvät ihmiset pyrkivät.
    Minä äänestän AINA kokoomusta.

  2. Katso tästä miksi se, mitä kuvittelet menestykseksi, on keskinkertaisuutta. :)

  3. ”Katso tästä miksi se, mitä kuvittelet menestykseksi, on keskinkertaisuutta. :)”

    Ei ole. Menestys on sitä, kun on rahaa ja munaa äänestää kokoomuspuoluetta.

  4. Muhaa.